Szemetes konténer bérlés Csepel-Rózsadomb

Pénztárcakímélő szemetes konténer bérlés Csepel-Rózsadomb akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás Csepel-Rózsadomb telefonszám: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   konténeres Csepel-Rózsadomb

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Csepel-Rózsadomb környékén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell csoportosítani a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Csepel-Rózsadomb területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Csepel-Rózsadomb környékén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Csepel-Rózsadomb

   Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Csepel-Rózsadomb régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Csepel-Rózsadomb régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás Csepel-Rózsadomb

   Ipari hulladék elvitele Csepel-Rózsadomb vonzáskörzetéből – sittlerakó

   Konténeres sittszállítás Csepel-Rózsadomb, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Csepel-Rózsadomb +36 21 300 7100.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Csepel-Rózsadomb övezetében?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Csepel-Rózsadomb egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben többször rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Csepel-Rózsadomb

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
   • Noha védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába pakolja.
   • Elektronikus nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
   • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!

   Megbízható konténeres sittszállítás Csepel-Rózsadomb régiójában konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és hulladékgyűjtés konténerbe Csepel-Rózsadomb

   XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. papír hulladékot.

   Csapatunk elérhető a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   hulladéklerakó telefon Csepel-Rózsadomb

   Modern gépsorunk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

   A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

   Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Csepel-Rózsadomb körzetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Csepel-Rózsadomb övezetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel-Rózsadomb környékén. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Csepel-Rózsadomb régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

   Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Csepel-Rózsadomb övezetéből – hulladékkezelő központ

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Csepel-Rózsadomb +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJDONSÁG!

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés kártyával

   A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Ne töltse idejét ATM-nél, !

   hulladéklerakó Csepel-Rózsadomb

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Csepel-Rózsadomb egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Csepel-Rózsadomb

   A legkedvezőbb sittelvitel Csepel-Rózsadomb környékén?

   Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

   A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e megrendelni.

   konténeres sittszállító Csepel-Rózsadomb

   Hulladékszállítás árak

   A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

   Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó törmelék mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

   A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A törmelék telerakása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

   építési konténer Csepel-Rózsadomb

   Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Csepel-Rózsadomb közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .