Platós sittszállítás XIX. kerület Nádasdy utca

Olcsó platós sittszállítás XIX. kerület Nádasdy utca és hulladékátvétel Régiakadémiatelep

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Kedvező árú hulladék konténer XIX. kerület Nádasdy utca. XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.

   Csapatunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   hulladéklerakó telefon XIX. kerület Nádasdy utca

   Modern hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

   A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

   Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák segítségével üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIX. kerület Nádasdy utca övezetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk XIX. kerület Nádasdy utca régiójában!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Nádasdy utca környékén. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét XIX. kerület Nádasdy utca régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület Nádasdy utca körzetéből – hulladékválogató

   Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Nádasdy utca +36 21 300 7100.

   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

   konténer kifizetése pos terminállal

   A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

   hulladéklerakó XIX. kerület Nádasdy utca

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Nádasdy utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása XIX. kerület Nádasdy utca

   A legjobb árú törmelékszállítás XIX. kerület Nádasdy utca körzetében?

   Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

   A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e választani.

   konténeres autó XIX. kerület Nádasdy utca

   Szemétszállítási díjak

   A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

   Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

   Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert viszünk Önnek. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

   konténer méretek XIX. kerület Nádasdy utca

   Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, XIX. kerület Nádasdy utca közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36213007100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .