Platós sittszállítás Királyerdő

Kedvező árú platós sittszállítás Királyerdő akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás Királyerdő telefonszám: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   konténer árak Királyerdő

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Királyerdő területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

   Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás Királyerdő vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Királyerdő övezetében nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Királyerdő

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Királyerdő területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Királyerdő környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Királyerdő

   Ipari hulladék elvitele Királyerdő övezetéből – hulladékkezelő központ

   Konténeres sittszállítás Királyerdő, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Királyerdő +36 21 300 7100.

   Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Királyerdő vonzáskörzetében?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Királyerdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Királyerdő

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó feltétlenül be tudjon menni a telekre.
   • Noha védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére pakolja.
   • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
   • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!

   Megbízható konténeres sittszállítás Királyerdő övezetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és konténeres hulladékszállítás Királyerdő

   A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

   Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat Királyerdő telefonszám

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

   A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

   Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Királyerdő vonzáskörzetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

   Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Királyerdő körzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Királyerdő övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Királyerdő vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

   Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Királyerdő körzetéből – hulladékudvar

   Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Királyerdő +36 21 300 7100.

   Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   ÚJDONSÁG!

   Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés kártyával

   A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

   lakossági hulladékudvar Királyerdő

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Királyerdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása Királyerdő

   A legjobb árú szemétszállítás Királyerdő vonzáskörzetében?

   Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

   A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.

   konténeres autó Királyerdő

   Áraink

   A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

   Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

   Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert igényeljenek.

   Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert tudunk biztosítani. A lomok megtöltése lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a sittet.

   konténerek méretei Királyerdő

   Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Királyerdő közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .