Platós sittszállítás Havanna-telep

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Havanna-telep régiójában konténer rendelés, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Havanna-telep: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   sitt elszállítása Budapest Havanna-telep

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Havanna-telep övezetében rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

   Olcsó konténeres sittszállítás Havanna-telep vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Havanna-telep régiójában szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Havanna-telep

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Havanna-telep környékén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Havanna-telep területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Havanna-telep

   Zöldhulladék elszállítás Havanna-telep körzetéből – hulladékválogató

   Konténeres szállítás Havanna-telep, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Havanna-telep +36 21 300 7100.
   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
   A hulladékválogató hely nyitvatartása:
   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Havanna-telep környékén?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Havanna-telep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Havanna-telep

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu méretét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
   • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére rakja.
   • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
   • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!
   Gyors konténeres sittszállítás Havanna-telep régiójában konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres szemétszállítás Havanna-telep

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.
   Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.
   hulladéklerakó telefon Havanna-telep
   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre visszük.
   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
   A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.
   Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által irányított központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
   Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban Havanna-telep övezetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek
   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
   Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Havanna-telep régiójában!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Havanna-telep övezetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Havanna-telep körzetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.
   Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
   Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Zöldhulladék elszállítás Havanna-telep vonzáskörzetéből – sittlerakó

   Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Havanna-telep +36 21 300 7100.
   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
   konténer fizetés bankkártyával
   A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
   hulladékválogató Havanna-telep

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Havanna-telep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   lomtalanítás Havanna-telep

   A legjobb árú törmelékszállítás Havanna-telep övezetében?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.
   A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
   A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
   A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.
   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.
   konténeres sittszállító Havanna-telep
   Aktuális díjaink
   A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

   Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

   Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert igényeljenek.
   A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A sitt telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a hulladékot.
   építési konténer Havanna-telep

   Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Havanna-telep területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó törmelékszállítás konténerben hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .