Platós sittszállítás Halmierdő

Platós sittszállítás Halmierdő +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Halmierdő: +36 21 300 7100 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   konténer árak Halmierdő

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Halmierdő régiójában rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
   3. Nem kell csoportosítani a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletesen ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

   Kedvező árú konténeres hulladékszállítás Halmierdő környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Halmierdő környékén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Halmierdő

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Halmierdő területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Halmierdő régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás Halmierdő

   Zöldhulladék elszállítás Halmierdő vonzáskörzetéből – hulladékudvar

   Konténer bérlés Halmierdő, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Halmierdő +36 21 300 7100.
   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Halmierdő övezetében?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Halmierdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Halmierdő

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró méretét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
   • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába rakja.
   • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
   • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!
   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Halmierdő régiójában konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Halmierdő

   A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.
   Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.
   szeméttelep Halmierdő telefonszám
   Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.
   A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
   Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban Halmierdő körzetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
   Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
   Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Halmierdő vonzáskörzetében!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Halmierdő környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Halmierdő régiójában, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.
   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
   Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil
   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Zöldhulladék elszállítás Halmierdő körzetéből – hulladékválogató

   Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Halmierdő +36 21 300 7100.
   Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
   A hulladékválogató hely nyitvatartása:
   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
   ÚJDONSÁG!
   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
   konténer fizetés bankkártyával
   A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
   Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
   építési bontási hulladék lerakó Halmierdő

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Halmierdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása Halmierdő

   A legkedvezőbb törmelékszállítás Halmierdő környékén?

   Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
   A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
   A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e választani.
   konténeres sittszállító Halmierdő
   Áraink
   A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

   Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó lomok volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert rendeljenek ügyfeleink.
   A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert tudunk biztosítani. A szemét pakolása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.
   hulladék konténer bérlés Halmierdő

   Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Halmierdő területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .