Pénztárcakímélő zsákos sittszállítás Lónyaytelep

Pénztárcakímélő zsákos sittszállítás Lónyaytelep területén, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás Lónyaytelep telefonszám: +36 21 300 7100 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   konténeres sittszállítás Lónyaytelep

   Olcsó konténeres sittszállítás Lónyaytelep területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink igényeit!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

   Olcsó konténeres hulladékszállítás Lónyaytelep régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Lónyaytelep vonzáskörzetében szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Lónyaytelep

   Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Lónyaytelep területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Lónyaytelep vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Lónyaytelep

   Ipari hulladék elvitele Lónyaytelep vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

   Konténer bérlés Lónyaytelep, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Lónyaytelep +36 21 300 7100.
   Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombat: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Lónyaytelep környékén?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Lónyaytelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Lónyaytelep

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű feltétlenül be tudjon menni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljára pakolja.
   • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
   • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!
   Megbízható konténeres sittszállítás Lónyaytelep övezetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Lónyaytelep

   XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.
   Csapatunk hívható a +36 21 300 7100 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.
    lakossági hulladékudvar telefonszám Lónyaytelep
   Modern hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítjuk.
   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
   A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.
   Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Lónyaytelep körzetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
   Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
   Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Lónyaytelep régiójában!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Lónyaytelep övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Lónyaytelep övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
   Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák
   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Zöldhulladék elszállítás Lónyaytelep régiójából – hulladékudvar

   Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Lónyaytelep +36 21 300 7100.
   Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
   konténer fizetés bankkártyával
   Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
   Ne töltse idejét ATM-nél, !
   építési bontási hulladék lerakó Lónyaytelep

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Lónyaytelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   lomtalanítás Lónyaytelep

   A legkedvezőbb törmelékszállítás Lónyaytelep régiójában?

   Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.
   A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
   A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e igényelni.
   konténeres kocsi bérlés Lónyaytelep
   Szemétszállítási díjak
   A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

   Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
   Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert viszünk Önnek. A törmelék megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
   szemétszállító konténer Lónyaytelep

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Lónyaytelep közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .