Pénztárcakímélő konténer Szigetcsúcs

Pénztárcakímélő konténer Szigetcsúcs akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Szigetcsúcs: +36 21 300 7100 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   konténer árak Szigetcsúcs

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Szigetcsúcs területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van a konténeres szállításban, behatóan ismerjük ügyfeleink igényeit!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Szigetcsúcs vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Szigetcsúcs övezetében nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   Budapesti konténeres cég Szigetcsúcs

   Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Szigetcsúcs területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Szigetcsúcs környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Szigetcsúcs

   Ipari hulladék elvitele Szigetcsúcs vonzáskörzetéből – hulladékválogató

   Konténer bérlés Szigetcsúcs, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Szigetcsúcs +36 21 300 7100.

   Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Szigetcsúcs övezetében?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Szigetcsúcs egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Szigetcsúcs

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu szélességét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába rakja.
   • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
   • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!

   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Szigetcsúcs vonzáskörzetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Szigetcsúcs

   A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

   Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat Szigetcsúcs telefonszám

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre visszük.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

   A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

   Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

   Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

   Mit rakodhat le nálunk Szigetcsúcs övezetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Szigetcsúcs körzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szigetcsúcs övezetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Szigetcsúcs övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

   Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Ipari hulladék elvitele Szigetcsúcs környékéről – hulladékválogató

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Szigetcsúcs +36 21 300 7100.

   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJDONSÁG!

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer kifizetése pos terminállal

   A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

   hulladékudvar Szigetcsúcs

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Szigetcsúcs egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben többször kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   lomtalanítás Szigetcsúcs

   A legolcsóbb törmelékszállítás Szigetcsúcs körzetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

   A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választani.

   konténeres sittszállító Szigetcsúcs

   Aktuális díjaink

   A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

   Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

   Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.

   A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert viszünk Önnek. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

   építési konténer Szigetcsúcs

   Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Szigetcsúcs régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .