Pénztárcakímélő konténer sittszállítás Csepel-Belváros

Pénztárcakímélő konténer sittszállítás Csepel-Belváros akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer Csepel-Belváros ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés Csepel-Belváros

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Csepel-Belváros régiójában rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, részletesen ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

   Akciós konténeres szállítás Csepel-Belváros régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Csepel-Belváros környékén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Csepel-Belváros

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Csepel-Belváros övezetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Csepel-Belváros övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Csepel-Belváros

   Zöldhulladék elszállítás Csepel-Belváros régiójából – hulladékudvar

   Konténeres sittszállítás Csepel-Belváros, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Csepel-Belváros +36 21 300 7100.

   Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Csepel-Belváros övezetében?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Csepel-Belváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Csepel-Belváros

   Néhány gyakorlati tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába rakja.
   • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén garantáljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
   • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Olcsó konténeres sittszállítás!

   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Csepel-Belváros környékén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és lomelszállítás Csepel-Belváros

   A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot.

   Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

    lakossági hulladékudvar telefonszám Csepel-Belváros

   Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.

   A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett személyzet által irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit rakodhat le nálunk Csepel-Belváros övezetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

   Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Csepel-Belváros vonzáskörzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel-Belváros régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Csepel-Belváros övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Ipari hulladék elvitele Csepel-Belváros körzetéből – hulladékkezelő központ

   Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Csepel-Belváros +36 21 300 7100.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés bankkártyával

   A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, !

   lakossági hulladékudvar Csepel-Belváros

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Csepel-Belváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Csepel-Belváros

   A legkedvezőbb sittelvitel Csepel-Belváros régiójában?

   Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

   A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

   konténeres kocsi bérlés Csepel-Belváros

   Hulladékszállítás árak

   A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

   Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.

   A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A sitt telerakása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a lomokat.

   konténerek méretei Csepel-Belváros

   Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Csepel-Belváros területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .