Pénztárcabarát sittszállítás XIX. kerület Üllői út

Pénztárcabarát sittszállítás XIX. kerület Üllői út régiójában, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás XIX. kerület Üllői út telefonszám: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés XIX. kerület Üllői út

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIX. kerület Üllői út vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink igényeit!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

   Olcsó konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Üllői út területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Az Üllői útra visszük az üres konténert, vagy hogy elvigyük a tele konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám XIX. kerület Üllői út

   Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, XIX. kerület Üllői út területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XIX. kerület Üllői út régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06 30 944-3839!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás XIX. kerület Üllői út

   Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület Üllői út régiójából – sittlerakó

   Konténeres szállítás XIX. kerület Üllői út, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XIX. kerület Üllői út (30)-944 3839.

   Évente körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XIX. kerület Üllői út vonzáskörzetében?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Üllői út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Üllői út

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró méretét javasoljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű garantáltan be tudjon jutni a telekre.
   • Habár védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába rakja.
   • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: 06-30-944-3839.
   • Megnyugtató tény Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!

   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XIX. kerület Üllői út régiójában konténer rendelés 06-30-944-3839!

   Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel XIX. kerület Üllői út

   XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

   Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06-30-944-3839 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

   szeméttelep XIX. kerület Üllői út telefonszám

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre visszük.

   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.

   A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIX. kerület Üllői út övezetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XIX. kerület Üllői út körzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Üllői út vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Üllői út vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

   Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Ipari hulladék elvitele XIX. kerület Üllői út övezetéből – hulladéklerakó

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XIX. kerület Üllői út 06-30-944-3839.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés kártyával

   A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

   lakossági hulladékudvar XIX. kerület Üllői út

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Üllői út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   papírhulladék elszállítás XIX. kerület Üllői út

   A legjobb árú hulladékszállítás XIX. kerület Üllői út övezetében?

   Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

   A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e választani.

   konténeres sittszállító XIX. kerület Üllői út

   Aktuális díjaink

   A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

   Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

   Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő hulladékok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.

   A konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert viszünk Önnek. A hulladékok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a lomokat.

   konténer méretek XIX. kerület Üllői út

   Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06-30-944-3839.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XIX. kerület Üllői út területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .