Pénztárcabarát hulladékgyűjtő konténer XIX. kerület Nagykőrösi út

Pénztárcabarát hulladékgyűjtő konténer XIX. kerület Nagykőrösi út területén, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer XIX. kerület Nagykőrösi út ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   konténer árak XIX. kerület Nagykőrösi út

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út környékén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, részletesen ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

   Akciós konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIX. kerület Nagykőrösi út területén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám XIX. kerület Nagykőrösi út

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, XIX. kerület Nagykőrösi út régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Olcsó konténeres sittszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06 30 944-3839!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak XIX. kerület Nagykőrösi út

   Ipari hulladék elvitele XIX. kerület Nagykőrösi út övezetéből – hulladékudvar

   Konténeres sittszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Nagykőrösi út 06-30-944-3839.

   Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot XIX. kerület Nagykőrösi út övezetében?

   1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Nagykőrösi út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása XIX. kerület Nagykőrösi út

   Néhány hasznos tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába helyezze.
   • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elszállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!

   Megbízható konténeres sittszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út területén konténer rendelés 06-30-944-3839!

   Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi sittlerakónkban és konténeres sittszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út

   A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.

   Központi ügyfélszolgálatunk hívható a (30)-944 3839 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

    lakossági hulladékudvar telefonszám XIX. kerület Nagykőrösi út

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe visszük.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

   A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

   Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Mit rakodhat le nálunk XIX. kerület Nagykőrösi út régiójából?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk XIX. kerület Nagykőrösi út vonzáskörzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Nagykőrösi út övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Nagykőrösi út régiójában, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

   Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák

   Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Nagykőrösi út vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

   Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XIX. kerület Nagykőrösi út 06-30-944-3839.

   Évente mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJDONSÁG!

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés kártyával

   A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

   hulladékudvar XIX. kerület Nagykőrösi út

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Nagykőrösi út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben többször rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   papírhulladék elszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út

   A legjobb árú hulladékszállítás XIX. kerület Nagykőrösi út övezetében?

   Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

   A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e választani.

   konténeres sittszállító XIX. kerület Nagykőrösi út

   Áraink

   A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

   Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

   A hulladéktároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert viszünk Önnek. A szemét pakolása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a szemetet.

   hulladék konténer bérlés XIX. kerület Nagykőrösi út

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 30 944-3839.
   3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XIX. kerület Nagykőrösi út régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .