Olcsó zsákos sittszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca

Olcsó zsákos sittszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca vonzáskörzetében, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer XIX. kerület Derkovics Gyula utca ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca környékén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

   Akciós konténeres szállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIX. kerület Derkovics Gyula utca területén nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XIX. kerület Derkovics Gyula utca vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Ipari hulladék elvitele XIX. kerület Derkovics Gyula utca övezetéből – hulladékválogató

   Konténer bérlés XIX. kerület Derkovics Gyula utca, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIX. kerület Derkovics Gyula utca +36 21 300 7100.

   Évente körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XIX. kerület Derkovics Gyula utca területén?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Derkovics Gyula utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu szélességét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
   • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére rakja.
   • Elektronikus nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
   • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!

   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca környékén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi sittlerakónkban és lomelszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

   Csapatunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

   hulladéklerakó telefon XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.

   A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

   A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

   Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit rakodhat le nálunk XIX. kerület Derkovics Gyula utca környékéről?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XIX. kerület Derkovics Gyula utca környékén!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Derkovics Gyula utca övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Derkovics Gyula utca környékén, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

   Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca régiójából – hulladékkezelő központ

   Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XIX. kerület Derkovics Gyula utca +36 21 300 7100.

   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

   konténer fizetés kártyával

   A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

   építési bontási hulladék lerakó XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Derkovics Gyula utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   hungarocell hulladék elszállítása XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   A legjobb árú hulladékszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca vonzáskörzetében?

   Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

   A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.

   konténeres autó XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Aktuális díjaink

   A szemét elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

   Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

   Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó sitt mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert igényeljenek.

   A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

   szemetes konténer bérlés XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, XIX. kerület Derkovics Gyula utca régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .