Olcsó sittszállítás Csepel

Olcsó sittszállítás Csepel akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer Csepel ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   sitt elszállítása Budapest Csepel

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Csepel környékén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

   Pénztárcakímélő konténeres hulladékszállítás Csepel vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Csepel területén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Csepel

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Csepel régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Csepel régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Csepel

   Ipari hulladék elvitele Csepel körzetéből – hulladékudvar

   Konténeres szállítás Csepel, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Csepel +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Csepel övezetében?

   1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Csepel egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Csepel

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű garantáltan be tudjon hajtani a telekre.
   • Habár védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába pakolja.
   • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tény az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal garantáljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elszállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot pakol a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!

   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Csepel vonzáskörzetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Csepel

   XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot.

   Csapatunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

    lakossági hulladékudvar telefonszám Csepel

   Korszerű gépsorunk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe visszük.

   A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

   A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

   Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet segítségével működtetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban Csepel környékéről?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Csepel övezetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel övezetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Csepel vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

   Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Csepel régiójából – hulladékudvar

   Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Csepel +36 21 300 7100.

   Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJDONSÁG!

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

   konténer fizetés bankkártyával

   A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

   építési bontási hulladék lerakó Csepel

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Csepel egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   papírhulladék elszállítás Csepel

   A legjobb árú szemétszállítás Csepel körzetében?

   Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

   A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e megrendelni.

   konténeres kocsi bérlés Csepel

   Aktuális díjaink

   A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

   Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő szemét mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

   A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A lomok telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

   konténerek méretei Csepel

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Csepel régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .