Olcsó konténer rendelés szombaton XIX. kerület Határ út

Olcsó konténer rendelés szombaton XIX. kerület Határ út környékén, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer XIX. kerület Határ út ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   konténeres XIX. kerület Határ út

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XIX. kerület Határ út övezetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

   Pénztárcakímélő konténeres szállítás XIX. kerület Határ út régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. A Határ úton megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat XIX. kerület Határ út

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, XIX. kerület Határ út vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Akciós konténeres sittszállítás XIX. kerület Határ út régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06-30-944-3839!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak XIX. kerület Határ út

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Határ út környékéről – hulladékkezelő központ

   Konténer bérlés XIX. kerület Határ út, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Határ út (30)-944 3839.

   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XIX. kerület Határ út övezetében?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Határ út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Határ út

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
   • Noha védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába rakja.
   • Számítógépes adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06-30-944-3839.
   • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
   • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás díja a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!

   Megbízható konténeres sittszállítás XIX. kerület Határ út környékén konténer rendelés 06-30-944-3839!

   Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és hulladékgyűjtés konténerbe XIX. kerület Határ út

   A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

   Csapatunk hívható a 06-30-944-3839 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat XIX. kerület Határ út telefonszám

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe visszük.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

   A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

   Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák segítségével üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XIX. kerület Határ út környékéről?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk XIX. kerület Határ út vonzáskörzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Határ út régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Határ út környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

   Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Határ út környékéről – hulladéklerakó

   Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XIX. kerület Határ út (30)-944 3839.

   Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJDONSÁG!

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

   konténer fizetés bankkártyával

   A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

   hulladékudvar XIX. kerület Határ út

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Határ út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása XIX. kerület Határ út

   A legkedvezőbb sittelvitel XIX. kerület Határ út övezetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

   A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e választani.

   konténeres autó XIX. kerület Határ út

   Áraink

   A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

   Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

   Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű konténert kínálunk. A szemét rakodása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

   konténer méretek XIX. kerület Határ út

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.
   3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, XIX. kerület Határ út területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .