Olcsó konténer bérlés Miklóstelep

Olcsó konténer bérlés Miklóstelep övezetében, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer Miklóstelep ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   konténeres sittszállítás Miklóstelep

   Olcsó konténeres sittszállítás Miklóstelep övezetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

   Pénztárcakímélő konténeres szállítás Miklóstelep környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Miklóstelep régiójában akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Miklóstelep

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Miklóstelep területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Miklóstelep vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Miklóstelep

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Miklóstelep régiójából – hulladékudvar

   Konténeres sittszállítás Miklóstelep, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Miklóstelep +36 21 300 7100.
   Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
   A hulladékválogató hely nyitvatartása:
   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00
   Szombat: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Miklóstelep területén?

   1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Miklóstelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Miklóstelep

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu méretét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljára rakja.
   • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!
   Megbízható konténeres sittszállítás Miklóstelep környékén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és szemét elszállítása konténerrel Miklóstelep

   XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet.
   Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.
   szeméttelep Miklóstelep telefonszám
   Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítjuk.
   A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.
   A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.
   Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet segítségével irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
   Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

   Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Miklóstelep vonzáskörzetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
   Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
   Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Miklóstelep környékén!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Miklóstelep körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elfuvarozását Miklóstelep övezetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.
   Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
   Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil
   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Zöldhulladék elszállítás Miklóstelep övezetéből – hulladékudvar

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Miklóstelep +36 21 300 7100.
   Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
   Hulladéklerakónk nyitvatartása:
   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00
   Szombat: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
   ÚJDONSÁG!
   Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
   konténer fizetés kártyával
   Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !
   építési bontási hulladék lerakó Miklóstelep

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Miklóstelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása Miklóstelep

   A legolcsóbb lomelszállítás Miklóstelep körzetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
   A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
   A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e igényelni.
   konténeres autó Miklóstelep
   Hulladékszállítás árak
   A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

   Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

   Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.
   Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású szemetes konténert szállítunk ki. A törmelék megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.
   építési konténer Miklóstelep

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Miklóstelep területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .