Legjobb árú törmelékszállítás Liptáktelep

Olcsó konténeres sittszállítás Liptáktelep területén konténer rendelés, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer Liptáktelep ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   sitt elszállítása Budapest Liptáktelep

   Akciós konténeres sittszállítás Liptáktelep területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Liptáktelep vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Liptáktelep területén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Liptáktelep

   Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Liptáktelep övezetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Liptáktelep övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Liptáktelep

   Zöldhulladék elszállítás Liptáktelep környékéről – hulladéklerakó

   Konténeres sittszállítás Liptáktelep, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Liptáktelep +36 21 300 7100.
   Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Liptáktelep övezetében?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Liptáktelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Liptáktelep

   Néhány hasznos tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró szélességét javasoljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére helyezze.
   • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
   • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Olcsó konténeres sittszállítás!
   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Liptáktelep környékén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás Liptáktelep

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet.
   Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.
   sittlerakó ügyfélszolgálat Liptáktelep telefonszám
   Korszerű gépsorunk segítségével szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre visszük.
   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.
   A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.
   Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével működtetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit rakodhat le nálunk Liptáktelep vonzáskörzetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
   Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Liptáktelep körzetében!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Liptáktelep körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Liptáktelep körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
   Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
   Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
   Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Zöldhulladék elszállítás Liptáktelep övezetéből – hulladékkezelő központ

   Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Liptáktelep +36 21 300 7100.
   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
   A hulladékválogató hely nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombat: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
   konténer fizetés kártyával
   A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
   Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
   hulladékudvar Liptáktelep

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Liptáktelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása Liptáktelep

   A legjobb árú törmelékszállítás Liptáktelep övezetében?

   Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
   A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
   A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.
   konténeres sittszállító Liptáktelep
   Aktuális díjaink
   A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

   Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

   Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elvitetendő hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.
   Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A sitt rakodása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a lomokat.
   építési konténer Liptáktelep

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Liptáktelep régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .