Konténeres sittszállítás IV. kerület

Megfizethető konténeres sittszállítás IV. kerület területén, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás non-stop hívható szám: +36 21 300 7100 (6:00 és 22:00 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás IV. kerület
   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás IV. kerület területén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Szinte filléres konténeres sittszállítás
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás munkaszüneti napon is! Non stop konténeres sittszállítás
   3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer rögtön
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, behatóan ismerjük ügyfeleink kívánságait!Megbízható konténeres
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!Konténeres szállítás

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás IV. kerület vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. IV. kerület területén szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer telefonszám

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, IV. kerület területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres sittszállítás IV. kerület területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
   • Noha védőhálót rekunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére pakolja.
   • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
   • Ha nagy tömegű hulladékot pakol a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!
   Megbízható konténeres sittszállítás IV. kerület környékén +36 21 300 7100!