Konténeres sittszállítás I. kerület

Kedvezményes konténeres sittszállítás I. kerület területén, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás non-stop hívható szám: +36 21 300 7100 (reggel 6 és este 10 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás I. kerület

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás azonnal I. kerületen, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Megfizethető konténeres szállítás
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is! 0-24 konténeres hulladékszállítás
   3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer azonnal
   5. 25 éves tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!Tisztességes konténeres
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres hulladékszállítás

   Olcsó konténeres szállítás I. kerület környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. I. kerület régiójában akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer szállítás ügyfélszolgálat

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbéteszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, I. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás I. kerület területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu szélességét javasoljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába rakja.
   • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
   • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!
   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás I. kerület környékén +36 21 300 7100!