Konténeres vegyes sittszállítás Ganzkertváros

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Ganzkertváros környékén konténer rendelés, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás Ganzkertváros telefonszám: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   konténeres sittszállítás Ganzkertváros

   Akciós konténeres sittszállítás Ganzkertváros területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, behatóan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

   Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás Ganzkertváros övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Ganzkertváros területén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Ganzkertváros

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Ganzkertváros vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Ganzkertváros környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Ganzkertváros

   Ipari hulladék elvitele Ganzkertváros körzetéből – hulladéklerakó

   Konténeres sittszállítás Ganzkertváros, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Ganzkertváros +36 21 300 7100.
   Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Ganzkertváros környékén?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Ganzkertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás Ganzkertváros

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét javasoljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű garantáltan be tudjon jutni a telekre.
   • Noha védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer mélyére rakja.
   • Elektronikus kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén garantáljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
   • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!
   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Ganzkertváros vonzáskörzetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Ganzkertváros

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.
   Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.
    lakossági hulladékudvar telefonszám Ganzkertváros
   Modern gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
   A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.
   Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
   Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban Ganzkertváros régiójából?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek
   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
   Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Ganzkertváros övezetében!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ganzkertváros régiójában. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Ganzkertváros régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
   Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Zöldhulladék elszállítás Ganzkertváros környékéről – hulladékkezelő központ

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Ganzkertváros +36 21 300 7100.
   Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
   Hulladéklerakónk nyitvatartása:
   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00
   Szombat: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
   konténer kifizetése pos terminállal
   A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
   Ne töltse idejét ATM-nél, !
   hulladékválogató Ganzkertváros

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Ganzkertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   papírhulladék elszállítás Ganzkertváros

   A legjobb árú hulladékszállítás Ganzkertváros vonzáskörzetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
   A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
   A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
   A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e megrendelni.
   konténeres sittszállító Ganzkertváros
   Hulladékszállítás árak
   A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

   Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

   Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő szemét mennyiségét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert rendeljenek ügyfeleink.
   A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A törmelék telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a sittet.
   konténer méretek köbméter Ganzkertváros

   Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Ganzkertváros közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres hulladékszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .