Konténeres szemétszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca

Olcsó konténeres szemétszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca és hulladékátvétel XVII. kerület

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Olcsó hulladékgyűjtő konténer XIX. kerület Derkovics Gyula utca. XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

   Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36213007100 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat XIX. kerület Derkovics Gyula utca telefonszám

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.

   A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

   Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XIX. kerület Derkovics Gyula utca környékéről?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XIX. kerület Derkovics Gyula utca régiójában!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Derkovics Gyula utca környékén. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét XIX. kerület Derkovics Gyula utca vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

   Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

   Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Derkovics Gyula utca övezetéből – hulladéklerakó

   Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Derkovics Gyula utca +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJDONSÁG!

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

   konténer fizetés kártyával

   A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

   hulladékudvar XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Derkovics Gyula utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   lomtalanítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   A legkedvezőbb lomelszállítás XIX. kerület Derkovics Gyula utca vonzáskörzetében?

   Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

   A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e megrendelni.

   konténeres sittszállító XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Szemétszállítási díjak

   A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

   Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert kérjenek.

   A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert szállítunk ki. A hulladékok telerakása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

   szemétszállító konténer XIX. kerület Derkovics Gyula utca

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XIX. kerület Derkovics Gyula utca területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .