Konténeres sittszállítás XXII. kerület

Szinte filléres konténeres sittszállítás XXII. kerület területén, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás non-stop hívható szám: +36 21 300 7100 (reggel hat és este tíz óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XXII. kerület
   Olcsó konténeres sittszállítás XXII. kerület területén bármikor hívhat, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért válasszon minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Jutányos konténeres sittszállítás
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is! 0-24 konténeres hulladékszállítás
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!Konténer rögtön
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!Lelkiismeretes konténeres
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!Konténeres sittszállítás

   Pénztárcakímélő konténeres szállítás XXII. kerület vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XXII. kerület területén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100! Konténer garanciával
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténeres sittszállítás telefon

   Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, XXII. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XXII. kerület környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány hasznos tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
   • Habár védőhálót rekunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer mélyére helyezze.
   • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Jutányos konténeres sittszállítás!
   Rugalmas konténeres sittszállítás XXII. kerület régiójában +36 21 300 7100!