Konténeres sittszállítás XXI. kerület

Kedvező árú konténeres sittszállítás XXI. kerület területén, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel 6 és este 10 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XXI. kerület
   Olcsó konténeres sittszállítás XXI. kerület területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Áron aluli konténeres hulladékszállítás
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás hétvégén is! Non stop konténeres hulladékszállítás
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink igényeit!Korrekt konténeres
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!Konténeres sittszállítás

   Szinte filléres konténeres sittszállítás XXI. kerület környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XXI. kerület területén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténeres telefonszám

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, XXI. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvezményes konténeres sittszállítás XXI. kerület területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány hasznos tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű garantáltan be tudjon hajtani a telekre.
   • Noha védőhálót rekunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába helyezze.
   • Számítógépes nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elszállítása.
   • Ha sittet pakol a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!
   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás XXI. kerület területén +36 21 300 7100!