Konténeres sittszállítás XX. kerület

Akciós konténeres sittszállítás XX. kerület környékén, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (6:00 és 22:00 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XX. kerület
   Olcsó konténeres sittszállítás XX. kerület területén bármikor hívhat, akár munkaszüneti napokon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Szinte filléres konténeres hulladékszállítás
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás munkaszüneti napon is! 0-24 konténeres szállítás
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer azonnal
   5. 25 éves tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink elvárásait!Lelkiismeretes konténeres
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!Konténeres sittszállítás

   Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás XX. kerület környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XX. kerület vonzáskörzetében nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer szállítás ügyfélszolgálat

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbéteszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XX. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres sittszállítás XX. kerület környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu szélességét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
   • Habár védőhálót rekunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére helyezze.
   • Elektronikus adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
   • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Szinte filléres konténeres sittszállítás!
   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás XX. kerület régiójában +36 21 300 7100!