Konténeres sittszállítás XVIII. kerület

Akciós konténeres sittszállítás XVIII. kerület régiójában, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (6:00 és 22:00 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XVIII. kerület
   Akciós konténeres sittszállítás azonnal XVIII. kerület, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Olcsó konténeres sittszállítás
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás munkaszüneti napon is! Non stop konténeres hulladékszállítás
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer azonnal
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!Lelkiismeretes konténeres
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres sittszállítás

   Pénztárcabarát konténeres hulladékszállítás XVIII. kerület régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XVIII. kerület területén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100! Konténer garanciával
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer szállítás ügyfélszolgálat

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, XVIII. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Áron aluli konténeres sittszállítás XVIII. kerület vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány megszívlelendő tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi garantáltan be tudjon jutni a telekre.
   • Noha védőhálót rekunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljára pakolja.
   • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
   • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!
   Rugalmas konténeres sittszállítás XVIII. kerület régiójában +36 21 300 7100!