Konténeres sittszállítás XVI. kerület

Kedvező árú konténeres sittszállítás XVI. kerület régiójában, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás non-stop hívható szám: +36 21 300 7100 (reggel 6 és este 10 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XVI. kerület
   Akciós konténeres sittszállítás XVI. kerület területén bármikor hívhat, akár munkaszüneti napokon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért válasszon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Pénztárcakímélő konténeres szállítás
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás munkaszüneti napon is! Non stop konténeres hulladékszállítás
   3. Nem kell csoportosítani a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, részletesen ismerjük ügyfeleink igényeit!Tisztességes konténeres
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!Konténeres hulladékszállítás

   Akciós konténeres hulladékszállítás XVI. kerület területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XVI. kerület vonzáskörzetében hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer telefonszám

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbéteszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XVI. kerület területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Akciós konténeres sittszállítás XVI. kerület régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány gyakorlati tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Habár védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére rakja.
   • Számítógépes adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tény Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Megfizethető konténeres sittszállítás!
   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XVI. kerület régiójában +36 21 300 7100!