Konténeres sittszállítás XV. kerület

Áron aluli konténeres sittszállítás XV. kerület régiójában, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás non-stop hívható szám: +36 21 300 7100 (reggel hat és este tíz óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XV. kerület
   Jutányos konténeres sittszállítás XV. kerület területén bármikor hívhat, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Akciós konténeres szállítás
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is! 0-24 konténeres szállítás
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!Konténer rögtön
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!Tisztességes konténeres
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres szállítás

   Kedvezményes konténeres szállítás XV. kerület területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XV. kerület régiójában szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténeres sittszállítás telefon

   Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XV. kerület területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás XV. kerület régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába pakolja.
   • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tény az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
   • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!
   Gyors konténeres sittszállítás XV. kerület területén +36 21 300 7100!