Konténeres sittszállítás XIII. kerület

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás XIII. kerület területén, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel hat és este tíz óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XIII. kerület
   Jutányos konténeres sittszállítás XIII. kerület területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért válasszon minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Olcsó konténeres szállítás
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is! Non stop konténeres szállítás
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!Konténer azonnal
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, pontosan ismerjük ügyfeleink igényeit!Megbízható konténeres
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!Konténeres sittszállítás

   Pénztárcabarát konténeres hulladékszállítás XIII. kerület vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület régiójában nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténeres telefonszám

   Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbéteszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, XIII. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XIII. kerület környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány gyakorlati tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró méretét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
   • Noha védőhálót rekunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába rakja.
   • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
   • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Kedvezményes konténeres sittszállítás!
   Rugalmas konténeres sittszállítás XIII. kerület vonzáskörzetében +36 21 300 7100!