Konténeres sittszállítás XII. kerület

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XII. kerület területén, akár azonnal 06 30 6 888 555!

Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: 06 30 6 888 555 (reggel hat és este tíz óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás XII. kerület
Kedvező árú konténeres sittszállítás azonnal XII. kerület, akár munkaszüneti napokon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 30 6 888 555!

Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Pénztárcakímélő konténeres hulladékszállítás
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is! Non stop konténeres szállítás
 3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink igényeit!Tisztességes konténeres
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!Konténeres hulladékszállítás

Kedvezményes konténeres hulladékszállítás XII. kerület vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XII. kerület régiójában szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához 06 30 6 888 555! Konténer garancia
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
konténer szállítás ügyfélszolgálat

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbéteszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: (30) 6 888 555.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XII. kerület területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XII. kerület környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: (30) 6 888 555!
Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Néhány gyakorlati tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu szélességét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi garantáltan be tudjon hajtani a telekre.
 • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére pakolja.
 • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálatunkon: (30) 6 888 555.
 • Megnyugtató információ Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
 • Ha sittet pakol a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás!
Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás XII. kerület régiójában 06 30 6 888 555!