Konténeres sittszállítás XI. kerület

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XI. kerület területén, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel hat és este tíz óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás XI. kerület
   Jutányos konténeres sittszállítás XI. kerület területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért válasszon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Akciós konténeres hulladékszállítás
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás akár szombaton vagy vasárnap is! Non stop konténeres sittszállítás
   3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!Korrekt konténeres
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!Konténeres szállítás

   Áron aluli konténeres hulladékszállítás XI. kerület vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XI. kerület környékén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100! Konténer garancia
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer szállítás ügyfélszolgálat

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XI. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Jutányos konténeres sittszállítás XI. kerület környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu szélességét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi garantáltan be tudjon jutni a telekre.
   • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába helyezze.
   • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot pakol a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Jutányos konténeres sittszállítás!
   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás XI. kerület régiójában +36 21 300 7100!