Konténeres sittszállítás VI. kerület

Szinte filléres konténeres sittszállítás VI. kerület régiójában, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás non-stop hívható szám: +36 21 300 7100 (6:00 és 22:00 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás VI. kerület
   Kedvező árú konténeres sittszállítás VI. kerület területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért válasszon minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Kedvezményes konténeres hulladékszállítás
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás munkaszüneti napon is! Non stop konténeres sittszállítás
   3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!Konténer most
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink igényeit!Korrekt konténeres
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres hulladékszállítás

   Kedvező áron történő konténeres szállítás VI. kerület régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. VI. kerület környékén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100! Konténer garanciával
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer szállítás ügyfélszolgálat

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbéteszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, VI. kerület területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás VI. kerület területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró méretét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű mindenképpen be tudjon menni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére pakolja.
   • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!
   Rugalmas konténeres sittszállítás VI. kerület környékén +36 21 300 7100!