Konténeres sittszállítás IX. kerület

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás IX. kerület vonzáskörzetében, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel 6 és este 10 óra között, minden nap)

   Konténeres sittszállítás IX. kerület
   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás IX. kerület területén bármikor hívhat, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Árainkat megtekintheti az alábbi menüre kattintva:

   Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Megfizethető konténeres sittszállítás
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás akár szombaton vagy vasárnap is! 0-24 konténeres szállítás
   3. Nem kell csoportosítani a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink elvárásait!Korrekt konténeres
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres hulladékszállítás

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás IX. kerület vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. IX. kerület vonzáskörzetében hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100! Konténer garanciával
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
   konténer telefonszám
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, IX. kerület területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Áron aluli konténeres sittszállítás IX. kerület környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű mindenképpen be tudjon menni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére rakja.
   • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
   • Ha nehezebb szemetet pakol a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell rakodni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!
   Gyors konténeres sittszállítás IX. kerület régiójában +36 21 300 7100!