Konténeres sittszállítás Gloriett-telep

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Gloriett-telep vonzáskörzetében konténer rendelés, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Gloriett-telep: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés Gloriett-telep

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Gloriett-telep övezetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért válasszon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás munkaszüneti napon is!
   3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

   Pénztárcabarát konténeres hulladékszállítás Gloriett-telep területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Gloriett-telep területén nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Gloriett-telep

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Gloriett-telep övezetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Gloriett-telep régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Gloriett-telep

   Zöldhulladék elszállítás Gloriett-telep régiójából – hulladéklerakó

   Konténeres szállítás Gloriett-telep, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Gloriett-telep +36 21 300 7100.
   Évente körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
   Hulladéklerakónk nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Gloriett-telep környékén?

   1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Gloriett-telep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Gloriett-telep

   Néhány hasznos tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
   • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer mélyére helyezze.
   • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
   • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkadíja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!
   Megbízható konténeres sittszállítás Gloriett-telep területén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és hulladékgyűjtés konténerbe Gloriett-telep

   XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa szemetet.
   Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.
   sittlerakó ügyfélszolgálat Gloriett-telep telefonszám
   Modern hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.
   A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.
   A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.
   Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Gloriett-telep környékéről?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
   Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Gloriett-telep környékén!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Gloriett-telep övezetében. Ha házában, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Gloriett-telep régiójában, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.
   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
   Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Ipari hulladék elvitele Gloriett-telep övezetéből – hulladékudvar

   Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Gloriett-telep +36 21 300 7100.
   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombat: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
   ÚJDONSÁG!
   Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
   konténer fizetés kártyával
   A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
   hulladéklerakó Gloriett-telep

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Gloriett-telep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása Gloriett-telep

   A legjobb árú lomelszállítás Gloriett-telep övezetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
   A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
   A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.
   konténeres sittszállító Gloriett-telep
   Hulladékszállítás árak
   Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

   Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó szemét volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert igényeljenek.
   A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert kínálunk. A sitt telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
   építési konténer Gloriett-telep

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Gloriett-telep régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .