Konténeres sittszállítás Ganztelepen

Kedvező árú konténeres sittszállítás Ganztelep környékén konténer rendelés, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás Ganztelep telefonszám: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   konténer árak Ganztelep

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Ganztelep vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

   Akciós konténeres sittszállítás Ganztelep régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Ganztelep környékén szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Ganztelep

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Ganztelep környékén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres sittszállítás Ganztelep vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Ganztelep

   Ipari hulladék elvitele Ganztelep körzetéből – hulladékudvar

   Konténer bérlés Ganztelep, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Ganztelep +36 21 300 7100.
   Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
   Hulladéklerakónk nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Ganztelep területén?

   1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Ganztelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Ganztelep

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró szélességét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó mindenképpen be tudjon menni a telekre.
   • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer mélyére rakja.
   • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
   • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Olcsó konténeres sittszállítás!
   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Ganztelep övezetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Ganztelep

   XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.
   Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7100 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.
   sittlerakó ügyfélszolgálat Ganztelep telefonszám
   Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.
   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
   A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.
   Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet segítségével irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Mit rakodhat le nálunk Ganztelep körzetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
   Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek
   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
   Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Ganztelep körzetében!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ganztelep vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Ganztelep régiójában, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.
   Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
   Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
   Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Ganztelep régiójából – sittlerakó

   Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Ganztelep +36 21 300 7100.
   Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
   Hulladéklerakónk nyitvatartása:
   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00
   Szombat: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
   Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
   konténer fizetés bankkártyával
   A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
   hulladéklerakó Ganztelep

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Ganztelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása Ganztelep

   A legkedvezőbb szemétszállítás Ganztelep környékén?

   Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
   A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
   A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
   A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.
   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.
   konténeres kocsi bérlés Ganztelep
   Áraink
   A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

   Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.
   A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.
   szemétszállító konténer Ganztelep

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Ganztelep területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .