Konténeres sittszállítás Ferihegy

Kedvező árú konténeres sittszállítás Ferihegy környékén konténer rendelés, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Ferihegy: +36 21 300 7100 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés Ferihegy

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Ferihegy régiójában rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink igényeit!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

   Pénztárcabarát konténeres hulladékszállítás Ferihegy övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Ferihegy régiójában nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert. Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   Budapesti konténeres cég Ferihegy

   Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Ferihegy vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Ferihegy övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Ferihegy

   Ipari hulladék elvitele Ferihegy körzetéből – hulladékkezelő központ

   Konténeres sittszállítás Ferihegy, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Ferihegy +36 21 300 7100.
   Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Ferihegy régiójában?

   1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Ferihegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Ferihegy

   Néhány hasznos tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét javasoljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
   • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére rakja.
   • Elektronikus nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal biztosítjuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!
   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Ferihegy övezetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás Ferihegy

   XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.
   Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.
    lakossági hulladékudvar telefonszám Ferihegy
   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.
   A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.
   Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Ferihegy övezetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
   Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
   Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Ferihegy körzetében!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ferihegy övezetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Ferihegy régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
   Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
   Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
   Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Zöldhulladék elszállítás Ferihegy körzetéből – hulladékválogató

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Ferihegy +36 21 300 7100.
   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
   ÚJDONSÁG!
   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
   konténer kifizetése pos terminállal
   A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
   hulladéklerakó Ferihegy

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Ferihegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   lomtalanítás Ferihegy

   A legolcsóbb sittelvitel Ferihegy körzetében?

   Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
   A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
   A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
   A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
   konténeres autó Ferihegy
   Lomelszállítási díjak
   A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

   Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó szemét volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.
   A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert viszünk Önnek. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.
   konténer méretek Ferihegy

   Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Ferihegy régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .