Konténer XIX. kerület Méta utca

Olcsó lenyitható konténer XIX. kerület Méta utca övezetében, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer XIX. kerület Méta utca ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés XIX. kerület Méta utca

   Akciós konténeres sittszállítás XIX. kerület Méta utca övezetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért válasszon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

   Kedvező árú konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Méta utca régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIX. kerület Méta utca környékén szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert.   Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat XIX. kerület Méta utca

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XIX. kerület Méta utca övezetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XIX. kerület Méta utca övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06 30 944-3839!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén XIX. kerület Méta utca

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Méta utca övezetéből – hulladékválogató

   Konténer bérlés XIX. kerület Méta utca, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIX. kerület Méta utca 06 30 944-3839.

   Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot XIX. kerület Méta utca környékén?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Méta utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Méta utca

   Néhány hasznos tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró méretét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
   • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába helyezze.
   • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
   • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
   • Ha sittet pakol a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!

   Megbízható konténeres sittszállítás XIX. kerület Méta utca régiójában konténer rendelés 06 30 944-3839!

   Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténeres sittszállítás XIX. kerület Méta utca

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

   Ügyfélszolgálati számunk elérhető a (30)-944 3839 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

    lakossági hulladékudvar telefonszám XIX. kerület Méta utca

   Modern gépsorunk segítségével szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.

   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

   A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIX. kerület Méta utca régiójából?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk XIX. kerület Méta utca övezetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Méta utca vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Méta utca körzetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Méta utca vonzáskörzetéből – hulladékudvar

   Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XIX. kerület Méta utca (30)-944 3839.

   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

   konténer kifizetése pos terminállal

   A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

   lakossági hulladékudvar XIX. kerület Méta utca

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Méta utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása XIX. kerület Méta utca

   A legolcsóbb hulladékszállítás XIX. kerület Méta utca vonzáskörzetében?

   Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

   A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.

   konténeres kocsi bérlés XIX. kerület Méta utca

   Lomelszállítási díjak

   A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

   Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

   Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó sitt volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

   Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert kínálunk. A szemét rakodása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

   hulladék konténer bérlés XIX. kerület Méta utca

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XIX. kerület Méta utca területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .