Konténer vegyes hulladék Erzsébettelep

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Erzsébettelep régiójában, akár 1 órán belül 06 30 944-3839!

Sittszállítás non-stop hívható szám: 06 30 944-3839 (reggel 6 és este 10 óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Erzsébettelep

Kedvező árú konténeres sittszállítás azonnal Erzsébettelep, akár hétvégén is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 30 944-3839!

Konténer vegyes hulladék Erzsébettelepen.

Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Megfizethető konténeres szállítás
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is! 0-24 konténeres szállítás
 3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletesen ismerjük ügyfeleink kívánságait!Lelkiismeretes konténeres
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!Konténeres sittszállítás

Kedvező áron történő konténeres szállítás Erzsébettelep területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Erzsébettelep vonzáskörzetében akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére 06 30 944-3839! Konténer garanciával
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!
kontenertelefonszam

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Erzsébettelep területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert Erzsébettelepre. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Jutányos konténeres sittszállítás Erzsébettelep területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06-30-944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Néhány hasznos tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon menni a telekre.
 • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére helyezze.
 • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató tény az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon garantáljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
 • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Áron aluli konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Erzsébettelep vonzáskörzetében 06 30 944-3839!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..