Konténer rendelés szombaton XIX. kerület Esze Tamás utca

Kedvező árú konténer rendelés szombaton XIX. kerület Esze Tamás utca és hulladékgazdálkodási központ 17. kerület

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Kedvező árú lenyitható konténer XIX. kerület Esze Tamás utca. XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

   Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.

   szeméttelep XIX. kerület Esze Tamás utca telefonszám

   Modern gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.

   A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

   Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által működtetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIX. kerület Esze Tamás utca környékéről?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XIX. kerület Esze Tamás utca környékén!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Esze Tamás utca körzetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Esze Tamás utca körzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca régiójából – hulladékkezelő központ

   Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIX. kerület Esze Tamás utca +36 21 300 7100.

   Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés bankkártyával

   Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

   hulladékválogató XIX. kerület Esze Tamás utca

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Esze Tamás utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása XIX. kerület Esze Tamás utca

   A legjobb árú sittelvitel XIX. kerület Esze Tamás utca régiójában?

   Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

   A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e megrendelni.

   konténeres sittszállító XIX. kerület Esze Tamás utca

   Szemétszállítási díjak

   A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

   Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

   A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

   hulladék konténer bérlés XIX. kerület Esze Tamás utca

   Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XIX. kerület Esze Tamás utca területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .