Kedvező árú szemetes konténer bérlés Királymajor

Kedvező árú szemetes konténer bérlés Királymajor akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás Királymajor telefonszám: +36 21 300 7100 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés Királymajor

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Királymajor vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért válasszon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink igényeit!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

   Pénztárcakímélő konténeres szállítás Királymajor területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Királymajor régiójában szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Királymajor

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Királymajor régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Akciós konténeres sittszállítás Királymajor környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Királymajor

   Ipari hulladék elvitele Királymajor vonzáskörzetéből – hulladékválogató

   Konténer bérlés Királymajor, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Királymajor +36 21 300 7100.

   Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Királymajor vonzáskörzetében?

   1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Királymajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás Királymajor

   Néhány hasznos tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu méretét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába helyezze.
   • Számítógépes nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tény Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!

   Rugalmas konténeres sittszállítás Királymajor környékén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Királymajor

   XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. papír hulladékot.

   Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

    lakossági hulladékudvar telefonszám Királymajor

   Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre visszük.

   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

   A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével működtetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

   Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban Királymajor környékéről?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Királymajor övezetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Királymajor környékén. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elfuvarozását Királymajor körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Királymajor vonzáskörzetéből – hulladékudvar

   Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Királymajor +36 21 300 7100.

   Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer kifizetése pos terminállal

   A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

   hulladékudvar Királymajor

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Királymajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   hungarocell hulladék elszállítása Királymajor

   A legolcsóbb törmelékszállítás Királymajor körzetében?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

   A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.

   konténeres sittszállító Királymajor

   Aktuális díjaink

   A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

   Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

   Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.

   A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A hulladékok rakodása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

   konténerek méretei Királymajor

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Királymajor területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .