Kedvező árú rácsos konténer Csillagtelep

Kedvező árú rácsos konténer Csillagtelep akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer Csillagtelep ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   konténeres Csillagtelep

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Csillagtelep vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás munkaszüneti napon is!
   3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink igényeit!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

   Pénztárcabarát konténeres szállítás Csillagtelep környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Csillagtelep vonzáskörzetében akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Csillagtelep

   Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Csillagtelep övezetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Csillagtelep régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Csillagtelep

   Ipari hulladék elvitele Csillagtelep övezetéből – sittlerakó

   Konténer bérlés Csillagtelep, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Csillagtelep +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Csillagtelep környékén?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
   3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Csillagtelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Csillagtelep

   Néhány hasznos tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
   • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére rakja.
   • Elektronikus kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
   • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!

   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Csillagtelep övezetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékátvétel XVII. kerületi szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Csillagtelep

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

   Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Ha webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat Csillagtelep telefonszám

   Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe visszük.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

   A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

   Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Mit rakodhat le nálunk Csillagtelep övezetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

   Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Csillagtelep környékén!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csillagtelep körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Csillagtelep körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, táskák

   Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Csillagtelep övezetéből – sittlerakó

   Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Csillagtelep +36 21 300 7100.

   Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

   konténer kifizetése pos terminállal

   A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

   hulladékválogató Csillagtelep

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Csillagtelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   lomtalanítás Csillagtelep

   A legkedvezőbb lomelszállítás Csillagtelep övezetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

   A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e választani.

   konténeres sittszállító Csillagtelep

   Hulladékszállítás árak

   A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakás ára

   Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

   Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó törmelék volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

   A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású szemetes konténert szállítunk ki. A lomok pakolása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

   konténer méretek Csillagtelep

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Csillagtelep területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .