Kedvező árú konténer rendelés XXI. kerület Szent István út

Kedvező árú konténer rendelés XXI. kerület Szent István út akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal XXI. kerület Szent István út: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   konténeres sittszállítás XXI. kerület Szent István út

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XXI. kerület Szent István út környékén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
   3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

   Olcsó konténeres hulladékszállítás XXI. kerület Szent István út környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XXI. kerület Szent István út övezetében akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám XXI. kerület Szent István út

   Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, XXI. kerület Szent István út területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XXI. kerület Szent István út környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak XXI. kerület Szent István út

   Zöldhulladék elszállítás XXI. kerület Szent István út régiójából – hulladékválogató

   Konténer bérlés XXI. kerület Szent István út, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XXI. kerület Szent István út +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XXI. kerület Szent István út környékén?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
   3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XXI. kerület Szent István út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás XXI. kerület Szent István út

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére pakolja.
   • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elszállítása.
   • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!

   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XXI. kerület Szent István út övezetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben XXI. kerület Szent István út

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

   Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat XXI. kerület Szent István út telefonszám

   Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre visszük.

   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

   A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

   Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén irányított központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban XXI. kerület Szent István út vonzáskörzetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk XXI. kerület Szent István út régiójában!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XXI. kerület Szent István út régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét XXI. kerület Szent István út övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák

   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Zöldhulladék elszállítás XXI. kerület Szent István út vonzáskörzetéből – sittlerakó

   Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XXI. kerület Szent István út +36 21 300 7100.

   Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   ÚJDONSÁG!

   Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés kártyával

   A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

   hulladékválogató XXI. kerület Szent István út

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XXI. kerület Szent István út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   lomtalanítás XXI. kerület Szent István út

   A legjobb árú törmelékszállítás XXI. kerület Szent István út régiójában?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

   A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.

   konténeres sittszállító XXI. kerület Szent István út

   Lomelszállítási díjak

   A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakás ára

   Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

   Gyakorta megesik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert kérjenek.

   A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert viszünk Önnek. A lomok telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.

   konténer méretek köbméter XXI. kerület Szent István út

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, XXI. kerület Szent István út területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .