Kedvező áron történő 3-4 köbméteres konténer rendelés XIX. kerület Esze Tamás utca

Kedvező áron történő 3-4 köbméteres konténer rendelés XIX. kerület Esze Tamás utca övezetében, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Sittszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca telefonszám: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   konténer árak XIX. kerület Esze Tamás utca

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca régiójában rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is!
   3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

   Kedvező árú konténeres szállítás XIX. kerület Esze Tamás utca régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIX. kerület Esze Tamás utca övezetében hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám XIX. kerület Esze Tamás utca

   Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XIX. kerület Esze Tamás utca övezetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Akciós konténeres sittszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén XIX. kerület Esze Tamás utca

   Ipari hulladék elvitele XIX. kerület Esze Tamás utca régiójából – hulladékválogató

   Konténeres sittszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIX. kerület Esze Tamás utca +36 21 300 7100.

   Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XIX. kerület Esze Tamás utca környékén?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Esze Tamás utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu szélességét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
   • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljára pakolja.
   • Elektronikus adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között akad zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!

   Rugalmas konténeres sittszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca vonzáskörzetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben XIX. kerület Esze Tamás utca

   A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

   Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat XIX. kerület Esze Tamás utca telefonszám

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe visszük.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

   A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett személyzet révén irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

   Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

   Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIX. kerület Esze Tamás utca körzetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk XIX. kerület Esze Tamás utca régiójában!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Esze Tamás utca övezetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását XIX. kerület Esze Tamás utca körzetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, táskák

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca régiójából – hulladékválogató

   Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Esze Tamás utca +36 21 300 7100.

   Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJDONSÁG!

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

   konténer kifizetése pos terminállal

   A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

   hulladékudvar XIX. kerület Esze Tamás utca

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Esze Tamás utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   lomtalanítás XIX. kerület Esze Tamás utca

   A legolcsóbb szemétszállítás XIX. kerület Esze Tamás utca körzetében?

   Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

   A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.

   konténeres autó XIX. kerület Esze Tamás utca

   Áraink

   A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

   Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

   Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

   A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert tudunk biztosítani. A hulladékok telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

   szemetes konténer bérlés XIX. kerület Esze Tamás utca

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, XIX. kerület Esze Tamás utca területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .