Hulladékgyűjtő konténer Háros akár 1 órán belül

Olcsó hulladékgyűjtő konténer Háros akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Háros: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés Háros

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Háros övezetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás hétvégén is!
   3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

   Akciós konténeres sittszállítás Háros környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Háros környékén nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Háros

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Háros régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Akciós konténeres sittszállítás Háros régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás Háros

   Ipari hulladék elvitele Háros környékéről – hulladékkezelő központ

   Konténeres sittszállítás Háros, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Háros +36 21 300 7100.

   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Háros környékén?

   1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Háros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Háros

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét javasoljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
   • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére rakja.
   • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tény Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
   • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nem lehet vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a hulladékos zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!

   Rugalmas konténeres sittszállítás Háros környékén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és lomelszállítás Háros

   A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

   Csapatunk elérhető a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

    lakossági hulladékudvar telefonszám Háros

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

   A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák révén irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Háros vonzáskörzetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

   Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Háros környékén!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Háros vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Háros körzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Zöldhulladék elszállítás Háros vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Háros +36 21 300 7100.

   Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

   konténer fizetés bankkártyával

   A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

   hulladéklerakó Háros

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Háros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   papírhulladék elszállítás Háros

   A legkedvezőbb sittelvitel Háros környékén?

   Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

   A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

   konténeres autó Háros

   Aktuális díjaink

   A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

   Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

   Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó sitt volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.

   A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A szemét rakodása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a lomokat.

   konténerek méretei Háros

   Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Háros közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .