Hulladék konténer XIX. kerület Üllői út

Akciós hulladék konténer XIX. kerület Üllői út és hulladéklerakási lehetőség 17. kerület

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Kedvező árú konténer XIX. kerület Üllői út. A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

   Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36213007100 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat XIX. kerület Üllői út telefonszám

   Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítjuk.

   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.

   A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.

   Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák segítségével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIX. kerület Üllői út régiójából?

   Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

   Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk XIX. kerület Üllői út környékén!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Üllői út körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Üllői út vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

   Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Üllői út vonzáskörzetéből – sittlerakó

   Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Üllői út +36213007100.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés kártyával

   Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, !

   lakossági hulladékudvar XIX. kerület Üllői út

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Üllői út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   papírhulladék elszállítás XIX. kerület Üllői út

   A legolcsóbb lomelszállítás XIX. kerület Üllői út régiójában?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

   A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e megrendelni.

   konténeres kocsi bérlés XIX. kerület Üllői út

   Szemétszállítási díjak

   Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladéklerakási díj

   Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

   Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó lomok volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

   Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert viszünk Önnek. A sitt pakolása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a törmeléket.

   szemétszállító konténer XIX. kerület Üllői út

   Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XIX. kerület Üllői út területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .