Hulladék elszállítás XIX. kerület Hunyadi utca

Pénztárcabarát hulladék elszállítás XIX. kerület Hunyadi utca területén, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal XIX. kerület Hunyadi utca: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   konténeres XIX. kerület Hunyadi utca

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIX. kerület Hunyadi utca övezetében rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért válasszon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

   Kedvező árú konténeres hulladékszállítás XIX. kerület Hunyadi utca környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIX. kerület Hunyadi utca környékén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám XIX. kerület Hunyadi utca

   Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, XIX. kerület Hunyadi utca régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIX. kerület Hunyadi utca vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: (30)-944 3839!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás XIX. kerület Hunyadi utca

   Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület Hunyadi utca környékéről – hulladékudvar

   Konténeres szállítás XIX. kerület Hunyadi utca, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIX. kerület Hunyadi utca 06-30-944-3839.

   Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XIX. kerület Hunyadi utca vonzáskörzetében?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Hunyadi utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása XIX. kerület Hunyadi utca

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu méretét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
   • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére rakja.
   • Elektronikus nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
   • Megnyugtató dolog Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék szállítása.
   • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkabére a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!

   Gyors konténeres sittszállítás XIX. kerület Hunyadi utca övezetében konténer rendelés (30)-944 3839!

   Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és építési törmelék elszállítása konténerrel XIX. kerület Hunyadi utca

   XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

   Csapatunk elérhető a 06 30 944-3839 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat XIX. kerület Hunyadi utca telefonszám

   Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

   A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

   Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit rakodhat le nálunk XIX. kerület Hunyadi utca régiójából?

   Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

   Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XIX. kerület Hunyadi utca vonzáskörzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Hunyadi utca vonzáskörzetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét XIX. kerület Hunyadi utca övezetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák

   Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Hunyadi utca övezetéből – hulladékudvar

   Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Hunyadi utca (30)-944 3839.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJDONSÁG!

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

   konténer fizetés bankkártyával

   A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne töltse idejét ATM-nél, !

   hulladékválogató XIX. kerület Hunyadi utca

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Hunyadi utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   hungarocell hulladék elszállítása XIX. kerület Hunyadi utca

   A legkedvezőbb szemétszállítás XIX. kerület Hunyadi utca vonzáskörzetében?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

   A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.

   konténeres sittszállító XIX. kerület Hunyadi utca

   Áraink

   A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

   Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

   Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert igényeljenek.

   A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert kínálunk. A törmelék rakodása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

   hulladék konténer bérlés XIX. kerület Hunyadi utca

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XIX. kerület Hunyadi utca régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres sittszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .