Bontási hulladék elszállítása konténerrel XIX. kerület Ady Endre út

Olcsó bontási hulladék elszállítása konténerrel XIX. kerület Ady Endre út és hulladékkezelő telephely Régiakadémiatelep

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Kedvező árú sittszállítás XIX. kerület Ady Endre út. A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

   Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   hulladéklerakó telefon XIX. kerület Ady Endre út

   Modern gépsorunk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe visszük.

   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

   A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

   Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

   Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIX. kerület Ady Endre út övezetéből?

   Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk XIX. kerület Ady Endre út körzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Ady Endre út környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Ady Endre út körzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

   Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XIX. kerület Ady Endre út övezetéből – hulladékválogató

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Ady Endre út +36 21 300 7100.

   Minden évben mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   ÚJDONSÁG!

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés bankkártyával

   A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

   hulladékudvar XIX. kerület Ady Endre út

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Ady Endre út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   hungarocell hulladék elszállítása XIX. kerület Ady Endre út

   A legjobb árú lomelszállítás XIX. kerület Ady Endre út vonzáskörzetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

   A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani.

   konténeres autó XIX. kerület Ady Endre út

   Hulladékszállítás árak

   Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

   Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

   A konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert tudunk biztosítani. A lomok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

   szemetes konténer bérlés XIX. kerület Ady Endre út

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36213007100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, XIX. kerület Ady Endre út területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .