Akciós konténeres sittszállítás Belsőmajor

Akciós konténeres sittszállítás Belsőmajor vonzáskörzetében konténer rendelés, akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Belsőmajor: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   konténer árak Belsőmajor

   Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Belsőmajor területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

   Kedvező árú konténeres sittszállítás Belsőmajor régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Belsőmajor területén szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer rendelés telefonszám Belsőmajor

   Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Belsőmajor vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Belsőmajor vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!
   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Belsőmajor

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Belsőmajor vonzáskörzetéből – hulladékválogató

   Konténeres szállítás Belsőmajor, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Belsőmajor +36 21 300 7100.
   Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.
   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
   A hulladékválogató hely nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Belsőmajor környékén?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Belsőmajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Belsőmajor

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét javasoljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére helyezze.
   • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
   • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

   >Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!
   Gyors konténeres sittszállítás Belsőmajor régiójában konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Belsőmajor

   A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa hulladékot.
   Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.
   hulladéklerakó telefon Belsőmajor
   Korszerű gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe visszük.
   A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.
   A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.
   Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
   Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

   Mit rakodhat le nálunk Belsőmajor környékéről?

   Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
   Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
   Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Belsőmajor környékén!
   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Belsőmajor környékén. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Belsőmajor régiójában, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.
   Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
   Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
   Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

   Ipari hulladék elvitele Belsőmajor körzetéből – hulladékkezelő központ

   Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Belsőmajor +36 21 300 7100.
   Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
   A hulladékválogató hely nyitvatartása:
   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00
   Szombaton: 07:00 – 15:00
   Vasárnap: Zárva
   Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
   konténer fizetés bankkártyával
   Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
   Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
   hulladékudvar Belsőmajor

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
   3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Belsőmajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   zöldhulladék elszállítása Belsőmajor

   A legjobb árú szemétszállítás Belsőmajor vonzáskörzetében?

   Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
   A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
   A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
   A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
   konténeres autó Belsőmajor
   Aktuális díjaink
   A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

   Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

   Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó lomok volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert kérjenek.
   A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású szemetes konténert kínálunk. A lomok pakolása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.
   konténer méretek köbméter Belsőmajor

   Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Belsőmajor régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

   Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .