Akciós konténer típusok Gyártelep akár 1 órán belül

Akciós konténer típusok Gyártelep akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Gyártelep: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   sitt elszállítása Budapest Gyártelep

   Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Gyártelep területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
   3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink igényeit!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Gyártelep környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Gyártelep övezetében szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   Budapesti konténeres cég Gyártelep

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Gyártelep övezetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Akciós konténeres sittszállítás Gyártelep területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás Gyártelep

   Zöldhulladék elszállítás Gyártelep körzetéből – hulladékkezelő központ

   Konténeres szállítás Gyártelep, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Gyártelep +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Gyártelep területén?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Gyártelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás Gyártelep

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
   • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére rakja.
   • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
   • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

   >Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!

   Gyors konténeres sittszállítás Gyártelep régiójában konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Gyártelep

   XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

   Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat Gyártelep telefonszám

   Modern gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

   A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

   Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit rakodhat le nálunk Gyártelep környékéről?

   Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

   Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

   Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Gyártelep övezetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Gyártelep régiójában. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Gyártelep körzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

   Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

   Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Ipari hulladék elvitele Gyártelep környékéről – hulladékkezelő központ

   Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Gyártelep +36 21 300 7100.

   Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJDONSÁG!

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

   konténer fizetés bankkártyával

   A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

   hulladéklerakó Gyártelep

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
   3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. Gyártelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   papírhulladék elszállítás Gyártelep

   A legkedvezőbb törmelékszállítás Gyártelep körzetében?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

   A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

   konténeres kocsi bérlés Gyártelep

   Áraink

   A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

   Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó törmelék mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

   A tároló konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

   szemétszállító konténer Gyártelep

   Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Gyártelep területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .