Akciós konténer sittszállítás Erdősor

Akciós konténer sittszállítás Erdősor akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer Erdősor ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

   konténer árak Erdősor

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Erdősor övezetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
   3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

   Pénztárcabarát konténeres szállítás Erdősor övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Erdősor régiójában nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   Budapesti konténeres cég Erdősor

   Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Erdősor övezetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres sittszállítás Erdősor övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés árak Erdősor

   Ipari hulladék elvitele Erdősor övezetéből – hulladéklerakó

   Konténeres sittszállítás Erdősor, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Erdősor +36 21 300 7100.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   Hulladéklerakónk nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Erdősor környékén?

   1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
   3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Erdősor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása Erdősor

   Néhány gyakorlati tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó garantáltan be tudjon menni a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljára helyezze.
   • Elektronikus kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
   • Ha nagy tömegű hulladékot pakol a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Kedvező árú konténeres sittszállítás!

   Rugalmas konténeres sittszállítás Erdősor környékén konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Erdősor

   A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

   Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   hulladéklerakó telefon Erdősor

   Modern hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

   A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

   Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

   Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Erdősor övezetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

   Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Erdősor régiójában!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erdősor környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Erdősor régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

   Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

   Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Ipari hulladék elvitele Erdősor régiójából – hulladéklerakó

   Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Erdősor +36 21 300 7100.

   Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés bankkártyával

   Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

   hulladéklerakó Erdősor

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
   2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Erdősor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   hungarocell hulladék elszállítása Erdősor

   A legjobb árú lomelszállítás Erdősor környékén?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

   A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

   Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

   konténeres sittszállító Erdősor

   Áraink

   Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

   Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

   A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású konténert szállítunk ki. A lomok rakodása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

   konténerek méretei Erdősor

   Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
   4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Erdősor területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .