Akciós konténer rendelés hétvégén XXI. kerület Ady Endre út

Akciós konténer rendelés hétvégén XXI. kerület Ady Endre út akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer XXI. kerület Ady Endre út ügyfélszolgálat: +36 21 300 7100 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

   konténeres sittszállítás XXI. kerület Ady Endre út

   Olcsó konténeres sittszállítás XXI. kerület Ady Endre út vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: +36 21 300 7100!

   Ezért válasszon minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás munkaszüneti napon is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink kívánságait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XXI. kerület Ady Endre út területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XXI. kerület Ady Endre út övezetében szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   Budapesti konténeres cég XXI. kerület Ady Endre út

   Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XXI. kerület Ady Endre út területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

   Olcsó konténeres sittszállítás XXI. kerület Ady Endre út régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás XXI. kerület Ady Endre út

   Konténeres építési törmelék fuvarozás XXI. kerület Ady Endre út régiójából – hulladékudvar

   Konténer bérlés XXI. kerület Ady Endre út, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XXI. kerület Ady Endre út +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XXI. kerület Ady Endre út régiójában?

   1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XXI. kerület Ady Endre út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   konténeres hulladékszállítás XXI. kerület Ady Endre út

   Néhány megszívlelendő tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljára rakja.
   • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
   • A konténerek között van zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
   • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Olcsó konténeres sittszállítás!

   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XXI. kerület Ady Endre út régiójában konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és lomelszállítás XXI. kerület Ady Endre út

   A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

   Csapatunk hívható a +36 21 300 7100 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   szeméttelep XXI. kerület Ady Endre út telefonszám

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítjuk.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

   A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

   Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

   Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XXI. kerület Ady Endre út vonzáskörzetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk XXI. kerület Ady Endre út vonzáskörzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XXI. kerület Ady Endre út vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét XXI. kerület Ady Endre út környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, táskák

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Zöldhulladék elszállítás XXI. kerület Ady Endre út övezetéből – sittlerakó

   Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XXI. kerület Ady Endre út +36 21 300 7100.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJDONSÁG!

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés kártyával

   A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Nem kell előre készpénzt felvennie, !

   hulladékudvar XXI. kerület Ady Endre út

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
   6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XXI. kerület Ady Endre út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása XXI. kerület Ady Endre út

   A legolcsóbb sittelvitel XXI. kerület Ady Endre út övezetében?

   Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

   A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

   Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.

   konténeres autó XXI. kerület Ady Endre út

   Lomelszállítási díjak

   Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

   Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő szemét mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.

   A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

   építési konténer XXI. kerület Ady Endre út

   Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XXI. kerület Ady Endre út régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .