Akciós 3-4 köbméteres konténer rendelés XIX. kerület Ady Endre út

Akciós 3-4 köbméteres konténer rendelés XIX. kerület Ady Endre út területén, akár azonnal +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer XIX. kerület Ady Endre út ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   konténeres sittszállítás XIX. kerület Ady Endre út

   Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XIX. kerület Ady Endre út vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 21 300 7100!

   Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás hétvégén is!
   3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

   Olcsó konténeres szállítás XIX. kerület Ady Endre út környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIX. kerület Ady Endre út vonzáskörzetében hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat XIX. kerület Ady Endre út

   Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XIX. kerület Ady Endre út vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
   7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

   Kedvező árú konténeres sittszállítás XIX. kerület Ady Endre út övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06-30-944-3839!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer szállítás XIX. kerület Ady Endre út

   Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület Ady Endre út övezetéből – hulladékválogató

   Konténer bérlés XIX. kerület Ady Endre út, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Ady Endre út 06 30 944-3839.

   Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

   Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XIX. kerület Ady Endre út területén?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
   3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
   7. XIX. kerület Ady Endre út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   építési törmelék elszállítása XIX. kerület Ady Endre út

   Néhány hasznos tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljára helyezze.
   • Elektronikus adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálatunkon: 06 30 944-3839.
   • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
   • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!

   Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XIX. kerület Ady Endre út régiójában konténer rendelés (30)-944 3839!

   Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás XIX. kerület Ady Endre út

   XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

   Csapatunk elérhető a 06 30 944-3839 telefonszámon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

   hulladéklerakó telefon XIX. kerület Ady Endre út

   Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

   A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

   A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

   Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

   Hulladékválogató gépsor munka közben:

   Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIX. kerület Ady Endre út környékéről?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

   Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk XIX. kerület Ady Endre út régiójában!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület Ady Endre út övezetében. Ha házában, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását XIX. kerület Ady Endre út övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

   Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

   Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

   Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

   Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

   Ipari hulladék elvitele XIX. kerület Ady Endre út régiójából – hulladékválogató

   Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés XIX. kerület Ady Endre út (30)-944 3839.

   Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

   Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombaton: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

   Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

   konténer kifizetése pos terminállal

   A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

   hulladékudvar XIX. kerület Ady Endre út

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

   1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
   2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
   3. A konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. XIX. kerület Ady Endre út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   hungarocell hulladék elszállítása XIX. kerület Ady Endre út

   A legjobb árú lomelszállítás XIX. kerület Ady Endre út környékén?

   Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

   A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

   A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

   A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e igényelni.

   konténeres sittszállító XIX. kerület Ady Endre út

   Szemétszállítási díjak

   Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

   Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?

   Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó lomok mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert igényeljenek.

   A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A törmelék rakodása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.

   szemetes konténer bérlés XIX. kerület Ady Endre út

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
   2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.
   3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
   4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XIX. kerület Ady Endre út régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
   8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

   Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .