6-8 köbméteres konténer rendelés Csepel-Kertváros

Pénztárcakímélő 6-8 köbméteres konténer rendelés Csepel-Kertváros akár 1 órán belül +36 21 300 7100!

Ha VISSZAHÍVÁST KÉR a legjobb ajánlatunkkal, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan visszahívjuk!

  Ha E-MAILBEN szeretne AKCIÓS ajánlatot kapni, kérjük, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!

  Kérjük töltse ki a mezőket, hamarosan elküldjük ajánlatunkat!

   Ha AZONNAL szeretne beszélni ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, KOPPINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

   Konténer rendelés azonnal Csepel-Kertváros: +36 21 300 7100 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

   sitt konténer rendelés Csepel-Kertváros

   Akciós konténeres sittszállítás Csepel-Kertváros övezetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: +36 21 300 7100!

   Ezért vegyen igénybe minket a konténeres sitt elszállításához:

   1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
   2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás hétvégén is!
   3. Nem kell csoportosítani a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
   4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
   5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
   6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

   Kedvező áron történő konténeres szállítás Csepel-Kertváros területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Csepel-Kertváros környékén szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 21 300 7100!
   Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

   konténer szállítás ügyfélszolgálat Csepel-Kertváros

   Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer kell?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
   5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Csepel-Kertváros vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
   8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Akciós konténeres sittszállítás Csepel-Kertváros régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: +36 21 300 7100!

   Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

   konténer rendelés hétvégén Csepel-Kertváros

   Zöldhulladék elszállítás Csepel-Kertváros régiójából – hulladékválogató

   Konténeres sittszállítás Csepel-Kertváros, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Csepel-Kertváros +36 21 300 7100.

   Évente körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

   A hulladékválogató hely nyitvatartása:

   Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Csepel-Kertváros régiójában?

   1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
   2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
   3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Csepel-Kertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
   9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
   10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
   konténeres szemétszállítás Csepel-Kertváros

   Néhány hasznos tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó feltétlenül be tudjon menni a telekre.
   • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába helyezze.
   • Elektronikus adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
   • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
   • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: +36 21 300 7100.
   • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
   • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elszállítása.
   • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
   • Ha sok zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

   >Akciós konténeres sittszállítás!

   Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Csepel-Kertváros vonzáskörzetében konténer rendelés +36 21 300 7100!

   Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Csepel-Kertváros

   A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

   Csapatunk hívható a +36 21 300 7100 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

   sittlerakó ügyfélszolgálat Csepel-Kertváros telefonszám

   Modern hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.

   A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

   A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

   Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

   Hulladékszállító kamion megtöltése:

   Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Csepel-Kertváros körzetéből?

   Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

   Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

   Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

   Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Csepel-Kertváros vonzáskörzetében!

   Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel-Kertváros övezetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét Csepel-Kertváros körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

   Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

   Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

   Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

   Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

   Konténeres építési törmelék fuvarozás Csepel-Kertváros régiójából – sittlerakó

   Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Csepel-Kertváros +36 21 300 7100.

   Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

   Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

   A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

   Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

   Szombat: 07:00 – 15:00

   Vasárnap: Zárva

   Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

   ÚJDONSÁG!

   A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

   konténer fizetés bankkártyával

   A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

   Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

   építési bontási hulladék lerakó Csepel-Kertváros

   Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

   1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
   2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
   3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
   4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
   5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
   6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
   7. Csepel-Kertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
   8. Ha többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
   9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
   10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
   hungarocell hulladék elszállítása Csepel-Kertváros

   A legjobb árú lomelszállítás Csepel-Kertváros környékén?

   Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

   A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

   A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

   A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

   Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

   konténeres autó Csepel-Kertváros

   Szemétszállítási díjak

   A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

   Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

   Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.

   A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A törmelék rakodása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

   szemétszállító konténer Csepel-Kertváros

   Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

   1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
   2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7100.
   3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
   4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
   5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Csepel-Kertváros régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
   6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
   7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
   8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

   Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7100!

   Szólj hozzá!

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .